Različne pustne maske za pusta

IDEJE ZA DEKLIŠKE PUSTNE KOSTUME

Torej, ali je vaša deklica pripravljena na pust? Ali pa še vedno iščete ideje za pravo pustno masko? Če ste trenutno polno zaposleni z iskanjem mask za pust, smo prepričani, da ste do sedaj ugotovili kateri so tisti najbolj priljubljeni. Razni superheroji, uniforme, zgodovinski pustni kostumi, grozljivi kostumi … možnosti za pustni kostum so neskončne! Če se vam zdi, da je na voljo preveč dekliških pustnih kostumov, vam bomo z veseljem priskočili na pomoč z našimi nasveti. Ravno s tem namenom smo tudi napisali ta članek. Čeprav obstaja ogromno kostumskih idej za dekleta, smo izbrali nekaj najbolj priljubljenih in najbolj preprostih, tako da bomo malo olajšali izbiro primernega dekliškega pustnega kostuma. Pokrili smo vse starostne skupine, prav tako smo v naš seznam vključili tudi tiste kostume, v katerih bo deklicam udobno in se bodo lahko brez težav igrale.

DEKLIŠKI PUSTNI KOSTUMI

Najbolj vam bo pri izbiri primernega kostuma pomagala ravno domišljija. Ne glede na to ali razmišljate o kostumih fantazijskih likov ali o kostumu gasilca – dekleta lahko oblečejo kostume na podlagi katerega koli tematskega sklopa! Nadaljujte z branjem našega članka, kjer vam bomo predstavili nekaj najbolj priljubljenih idej za dekliške pustne kostume.

Pustni kostum princeske

Pustni kostum princeske je z razlogom eden najbolj priljubljenih pustnih kostumov med deklicami. Z bleščečo dekoracijo in zapletenimi detajli na oblekici, se bo vsaka mala gospodična v tem kostumu počutila kot najlepša princeska. Dodajte k temu še tiaro! Sicer se lahko odločate med različnimi barvnimi kombinaciji – najbolj popularne barve pri tem pustnem kostumu so rožnata, srebrna, modra…

Pustni kostum Supergirl

Kdo pravi, da super junaki niso priljubljeni tudi med deklicami? Pa še kako so priljubljeni! Z akcijskim kostumom super junakinje Supergirl bo vaša deklica pripravljena na pust. Pustni kostum vključuje kratko rdečo-modro oblekico s kratkimi rokavi ter bleščeč logotip Supermana, ter seveda dolgo modro ogrinjalo. Naj si vaša deklica nadane še nasmeh in tako bo pripravljena, da se bori z zlobneži in reši svet.

Dekliški pustni kostum Vila

Pustni čas je čaroben, zakaj torej ne bi izbrali enega najbolj čarobnih kostumov za pust? Pustni kostum vile je preizkušen in zaupanja vreden kostum, ki bo zagotovo požel uspeh. Prav tako lahko ta kostum uporabite za kakšne druge dogodke! Tako lahko recimo organizirate kakšno domišljijsko zabavo v gozdu in povabite čim več prijateljev. Prav tako se lahko ta dekliški pustni kostum uporabi za kakšno rojstnodnevno zabavo.

Dekliški pustni kostum Mini Miška

Čas pusta bi vas moral vedno potegniti s sabo na potovanje v čarobno kraljestvo domišljije. Zakaj ne bi torej za vašo deklico izbrali ljubek pustni kostum Mini Miške. Kostum Mini Miške vključuje oblekico s pikami, bel predpasniček ter seveda trak za lase z ušeski ter pentljico. Ta kostum se lahko kombinira tudi s kostumi prijateljev – tako lahko združite kostum Mini Miške s kostumi drugih likov iz Disneyja, in tako skupaj ustvarite čarobno skupinsko masko!

 

Dodaj odgovor