Gizzmo Ovitki za vsak telefon

Ovitek, ki ga imam se imenuje Ottterbox Commuter. Ta ovitek definitivno doda nekaj debeline na vaš telefon, vendar se je ovitek odplačal sam že večkrat, glede na število padcev je ćudežno, da je moj telefon preživel.

Všeč mi je, ker ovitek združuje mehko gumo na notranji strani in trdno plastiko na zunanji strani. To zagotavlja blazina in zašcitna plastika. V preteklosti sem imel ohišje iz mehke gume in v nobenem od svojih žepov ti ovitki niso lepo zdrsnil.

Če ga želite ovitek videti v akciji pojdite na YouTube in ugotovite ali obstajajo testi, kjer bodo posamezniki spustili telefon s ovitkom iz različnih višin in kotov, da bi ugotovili, kako dobro ovitek zaščiti telefon. Ne glede na to, kaj boste izbrali za zaščito zaslona, boste za svoj telefon naredil več, kot v primeru da ovitka sploh ne boste imeli.

Obstaja na tisoče ovitkov za mobilne telefone na trgu (gizzmo.si). Možnosti so neomejene. Kako izberati ovitek za svoj mobilni telefon, kakšna je prava barva, slog in material? Kakšne lastnosti bi morali iskati pri nakupu ovitka za mobilni telefon poleg zaščite telefona?

Gizzmo je vodilni ponudnik mobilnih telefonov in dodatkov. Naučili so se nekaj stvari iz dolgoletnih izkušenj v industriji. Delijo več nasvetov za izbiro primernega ovitka za mobilni telefon, ki vam bo dobro služil ves čas, ko boste imeli svoj telefon.

Kakšna je razlika med ovitki?

Ovitek mobilnega telefona je splošen izraz, ki se nanaša na vse, kar se neposredno prilega vašemu telefonu. Zagotavljaja določeno raven zaščite in slog za vaš mobilni telefon. Lahko so narejeni iz različnih materialov kot so usnje, sintetično usnje, plastika, silikon in celo bambus.
“Koža” je zelo tanek kos plastike, ki je nameščena na telefon in spremeni videz telefona. Ne zagotavlja nobene zaščite; Namesto tega spremeni barvo ali “videz” vašega telefona. Izjema je pokrov ohišja, ki zagotavlja določeno stopnjo zaščite. Ampak če naletite na izdelek, tako imenovano kožo, poskrbite, da boste pozorni na to, da boste dobili tisto, kar želite.

Poiščite pravo stopnjo zaščite

Ni važno če imate starejši preklopni telefon ali najnovejši pametni telefon na trgu, vaš mobilni telefon je nekaj, kar vsak dan uporabljate. Če se poškoduje, je o lahko velika nevšečnost.

To je lahko tudi velik strošek. Razen čei ma vaš mobilni telefon zavarovanje.

To pomeni, da je zelo pomembno zaščititi svoj mobilni telefon pred poškodbami. Ovitek je eden najboljših načinov za to.

Če vas skrbi za poškodbe telefona (še posebej, če imate na telefonu pomembne podatke), morate resno razmisliti ovitku, ki nudi višjo stopnjo zaščite. Prav tako razmislite o nakupuovitka, ki mu je priložen zaščitno steklo. Zaslon je eden izmed najdražjih delov vašega mobilnega telefona in je najbolj občutljiv na poškodbe. Če želite izvedeti več, kontaktirajte Gizzmo in pomagali vam bodo izbrati ovitek za mobilni telefon.

Dodaj odgovor