9 načinov kako narediti vaš GoPro še bolj enkraten

Odprava v čudovito naravo za adrenalinsko akcijo je nekaj neprecenljivega: dotakne se vašega naravnega občutka avanture, vas popelje na divje kraje in družabni element pomeni, da se tudi boleči trenutki izplačajo!

Ne glede na to, ali iščete malo zabave za vikend ali pa ste strokovnjak za ekstremne športe, se vedno splača posneti vaše dogodivščine – posnetke lahko delite z drugimi, ki niso mogli biti prisotni, izpopolnite svoj dosežek ali razvijete novo spretnost v zajemanju trenutkov, ki drugače minejo v momentu. GoPro kamere so odlične prav za to – in Sugru vam lahko pomaga, da za vas delujejo še bolje.

Kako? Spodaj boste našli navdih!

  1. Izboljšajte z GoPro dodatki

Sugru uporabnik SmartyPants je ugotovil, da je njegov nosilec prevelik, da bi se lahko oprijemal na predmete z majhnimi premeri. Na vsako stran sponke je dodal plast Sugruja; sprememba velikosti in dodatnega oprijema pomeni, da lahko sedaj dobi popolne posnetke.

  1. Na kolesu dobite posnetke brez vibracij

Izogibajte se poškodovanju okvirja vašega kolesa z montažnimi maticami in vijaki ter zmanjšajte tresljaje z uporabo te odlične tehnike, ki jo je izumil Simpleusuario. Sugru se veže na kovino, je nepremočljiv in preprečuje tresenje vašega GoPro, medtem ko ste na stezah.

  1. Ali pa celo kaskadersko letalo (resno!)

Lauren, najboljša ženska akrobatska pilota v Veliki Britaniji za sezono 2012, je našla način, da bi posnela posnetke brez vibracij, tudi ko bi letela z glavo navzdol – in tukaj je video, ki to dokazuje! Svoj GoPro je postavila na krilo njenega dvokrilskega letala in odletela z 200mph. Preberite njeno kul zgodbo tukaj!

  1. Pritrdite GoPro nosilec na čelado

Za bližino si prizadevajte za pogled prve osebe. Če vam vaš proračun omejuje Google Glass (!), Potem je GoPro, ki je nameščen na čeladi, najboljši način, da dosežete ta zorni kot, vendar običajni nosilci niso zasnovani za to zapleteno krivuljo. Kos Sugruja reši problem in je tudi odstranljiv!

  1. Učinkovito uporabite vizir

Če nosite čelado z vizirjem, lahko obrnete vaš nastavek v obratni smeri, da dobite želen POV posnetek.

  1. Snemanje pod vodo? Pridobite POV potapljačev

GoPro je posebej zasnovan tako, da vam daje svobodo pri snemanju pod vodo, vendar je pridobivanje dostojnih posnetkov med plavanjem težko – na srečo je imel Steve67 pametno idejo, da postavi GoPro na svojo masko za potapljanje. Gladki posnetki vam ne uidejo!

Dodaj odgovor